• Sade Iyare

Suomessa noin kolmannes vangeista vapautuu asunnottomana.


Rikostaustaiset asiakkaat ovat Essi-Allianssin kohderyhmää ja palvelumme avulla he saavat tarvittavan tuen asumiseen sekä tarvittaessa myös apua asunnon hankintaan.


Asunto luo pohjan, joka mahdollistaa asiakkaan kuntoutumisen.


Katso allaolevasta linkistä Esan ajatuksia asunnottomuudesta ja kuntoutumisesta.https://www.mtv.fi/sarja/huomenta-suomi-33001003008/mista-vapautuville-vangeille-asunto-1083146

48 katselukertaa0 kommenttia
  • Sade Iyare

Essi-Allianssi tuottaa kotiin vietävää asumisen tukea espoolaisille asiakkaille ja toimii Asunto ensin - periaatteella.


Haemme nyt Espooseen ASUMISOHJAAJAA kesätöihin
Etsimme tiimiimme elämänmyönteistä, ennakkoluulotonta ja joustavaa ohjaajaa, jolla on hyvät yhteistyötaidot, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.


Olet vastavalmistunut, tai jo pidemmän työuran tehnyt sosiaali- ja/tai terveysalan ammattilainen (esim. lähihoitaja). Voit olla myös opintojen loppusuoralla oleva alan opiskelija. Tärkeää on, että osaat kuunnella ja kuulla toista ihmistä, siedät elämän keskeneräisyyttä, etkä hätkähdä pienistä. Kyseessä on liikkuva työ, joten edellytämme ajokorttia.


Asiakkaamme ovat täysi-ikäisiä, ja heillä saattaa olla esim. monipäihderiippuvuutta, mielenterveysongelmia, rikostaustaa, tai he tarvitsevat tukea asumiseensa esim. heikon kielitaidon vuoksi.


Asumisohjaajan työ painottuu asiakkaiden asumisen ja arjen tukemiseen, sisältäen asiakkaiden motivoinnin ja ohjaamisen eri palveluiden piiriin. Tavoitteena on asiakkaiden kuntoutuminen ja/tai arjen taitojen vahvistuminen, mahdollisimman itsenäinen asuminen ja eläminen. Essi-Allianssin työntekijät osallistuvat aktiivisesti tiimi- ja verkostotyöskentelyyn asiakkaiden tukemiseksi.


Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä sosiaalialan toimintaympäristössä, loistavia työkavereita, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön. Työ on päivätyötä. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaryhmä on G21.


Työ alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan, ja kestää 13.9.2019 saakka.


Työpaikan osoite: Läkkisepänkuja 2 B, 02650 ESPOO.


Jos kiinnostuit tehtävästä, ja haluat lisätietoja, ota yhteyttä allianssipäällikköömme Sade Iyareen: p. 044 7322 741


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 26.4.2019 osoitteeseen: sade.iyare@essi-allianssi.fi

Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten kannattaa laittaa pikaisesti hakemusta tulemaan!


40 katselukertaa0 kommenttia
  • Sade Iyare


6 katselukertaa0 kommenttia