top of page
rattaat_valkeat.png

Jäsenet

Espoo1.jpg

Espoon kaupunki kehittää palvelujaan siten, että espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisesti kaiken ikäisinä. Espoon kaupunki haluaa tarjota espoolaisille laadukkaita palveluja sujuvasti ja sydämen riemulla.

Edistia_logo_300_cmyk.jpg

Edistia-konserni on yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. 

Krits_pitka_musta.png

Kriminaalihuollon tukisäätiö on valtakunnallinen asiantuntija ja palveluntuottaja, joka työskentelee rikostaustaisten ja heidän läheistensä hyväksi.

SININAUHA OY virallinen.jpg

Sininauha Oy on päihde- ja mielenterveysehtoisen tuetun asumisen ammattilainen, jonka tavoitteena on vahvistaa asiakkaidensa elämänhallintaa ja mahdollistaa arjen onnistumisia.

SN säätiö.jpg

Sininauhasäätiö tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. 

bottom of page