Jäsenet

Espoon kaupunki kehittää palvelujaan siten, että espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisesti kaiken ikäisinä. Espoon kaupunki haluaa tarjota espoolaisille laadukkaita palveluja sujuvasti ja sydämen riemulla.

Edistia-konserni on yksityinen sosiaalialan palveluntarjoaja ja yhteiskunnallinen toimija. Toimimme hyvän elämän ja paremman huomisen puolesta. Tarjoamme koteja, tukea asumiseen ja elämänhallintaan sekä edistämme asiakkaidemme työllistymisen mahdollisuuksia ja osallisuutta yhteiskunnassa. Toimintamme piirissä ovat mm. mielenterveyskuntoutujat, työttömät, asunnottomat ja kaikki ihmiset, jotka tarvitsevat tukea elämäntilanteeseensa. 

Kriminaalihuollon tukisäätiö on valtakunnallinen asiantuntija ja palveluntuottaja, joka työskentelee rikostaustaisten ja heidän läheistensä hyväksi.

Sininauha Oy on päihde- ja mielenterveysehtoisen tuetun asumisen ammattilainen, jonka tavoitteena on vahvistaa asiakkaidensa elämänhallintaa ja mahdollistaa arjen onnistumisia.

Sininauhasäätiö tarjoaa palveluiden ulkopuolelle joutuneelle kodin ja tuen sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan. 

Yhteystiedot

ESSI-ALLIANSSI

Läkkisepänkuja 2 B

02650 Espoo

palveluohjaus@essi-allianssi.fi

Allianssipäällikkö

Heikki Laukkanen

Puh. 044 7322 741 

OHJAAJAT_talo_puu_pilvi.png
Palautekuori_Essi.png

© 2020 by Annexus Oy

  • Essi-Allianssi Facebook