top of page

Essi-Allianssilla on monipuolista osaamista

Essi-Allianssin ohjaajina toimivat alan kokeneet ammattilaiset, joilla voi olla lähihoitajan, sosionomin, terveydenhoitajan tai toimintaterapeutin koulutus. Ohjaajilla on laaja-alaista osaamista, ja jokaiselle asiakkaalle pyritään löytämään juuri hänelle sopiva työntekijä. Asiakkaan omaohjaaja pystyy tarpeen tullen konsultoimaan Allianssi-tiimin muita työntekijöitä. Tarvittaessa ohjaaja, jolla on tietyn erityisalan osaamista, voidaan kutsua mukaan asiakastapaamiseen.

 

Kaikki ohjaajamme työskentelevät asiakaslähtöisesti kuntouttavalla työotteella. Essi-Allianssi työskentelee Asunto ensin -periaatteella, jossa ajatuksena on ensin turvata asuminen ja sitten vasta aloittaa muu sosiaalinen kuntoutuminen.

 

Ohjaajillamme on kokemusta työskentelystä erityisryhmien kanssa, kuten jälkihuollon nuoret, nuoret päihteidenkäyttäjät, neurokirjon asiakkaat, persoonallisushäiriöiset asiakkaat, masennuspotilaat jne.

 

Joukossamme on päihdetyön, mielenterveystyön ja rikosseuraamustyön osaajia. Osalla Essi-Allianssin ohjaajista on sovittelijakoulutus, jota voidaan hyödyntää vaikkapa naapurustotyössä. Ohjaajilla voi olla myös GLM (Good Lives Model) -kuntoutusmalli käytössä, tai kognitiivisen viitekehyksen mukainen lähestymistapa asiakkaan haasteisiin.

Ohjaajilla on asiantuntemusta mm. tukien ja etuuksien hakemisesta ja velkaneuvonnasta, omaistyöstä ja perhetyöstä sekä lähisuhdeväkivallasta.

bottom of page